Casanova di Modena
Balsamico-azijn van Modena verkregen uit wijnazijn en ingekookte most van Trebbiano- en Lambrusco-dr..
- BiologischOm het IGP-keurmerk te krijgen moet de azijn een zuurtegraad hebben van minimaal 6..
Deze balsamicoparels zien er hetzelfde uit als caviaar en zijn daarmee niet alleen mooi om te zien m..
Ingedikte witte balsamico azijn. deze glace is te gebruiken bij diverse vleessorten vis, op een sand..
Deze citroen balsamico is goed te gebruiken bij fruitsalades, groente, als basis voor marinade voor ..
Deze balsamico met granaatappel is heerlijk zoet, en combineert daardoor perfect bij onder andere fr..
Ingedikte crema balsamico met mango in knijpflesje. Ideaal te gebruiken in marinades voor vis, bij c..
De combinatie van de volle smaak van balsamico met het zoete van de peer en het karakter van de waln..
Ingedikte balsamico azijn met truffelsmaak. Te combineren met verse Franse frietjes, pizza, gerooste..
Rode wijnazijn is heerlijk bij salades en gekookte groenten. Maar het is ook lekker bij het bereiden..
Witte wijnazijn is heerlijk bij salades en gekookte groenten. Maar het is ook lekker bij het bereide..
De Rosé Balsamico van Casanova heeft een prachtige glanzende, roze kleur en is 100% natuurlijk. De f..
Ingedikte crema balsamico in knijpflesje. Heerlijk bij stevigere kazen als gorgonzola, roquefort, ma..
Deze balsamico met framboos is heerlijk zoet, en combineert daardoor perfect bij onder andere fruits..
Specificatiesingrediënten:Groene thee, gele rozenknopjes, aroma, ginko (5%), lemongrass en korenbloe..
1 - 15 van 15 (1 pagina's)