• Xantaangom E415

Xanthaangom is een verdikkingsmiddel, maar het wordt ook gebruikt als vervanger van gluten (om het deeg meer stroperig te maken) en als emulgator (bijvoorbeeld voor sauzen en dressings).


Hoeveel xanthaangom gebruik je?

Het beste is om 1% xanthaangom te gebruiken van te mengen de vloeistof. Het mengt het beste wanneer het nog koud is. Wanneer je te veel gom gebruikt wordt het mengstel iets te slijmerig. 

Xanthaangom is glutenvrij

Ingrediënten: verdikkingsmiddel (E415)

Voedingswaarde per 100 gram

Energie

696

kJ

Energie

173

kcal

Vetten

0

g

- waarvan verzadigde vetzuren

0

g

Koolhydraten

0

g

- waarvan suikers

0

g

Vezels

80

g

Eiwitten

0

g

Zout

0

g

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Xantaangom E415

  • Merk: VOC Kruiden
  • Productcode: Xantaangom E415
  • Beschikbaar: Op voorraad

Beschikbare opties