Dosering :
Ragout: 150 gram mix, 100 gram boter en 1 liter water/ongezouten bouillon. Kroketten: 250 gram mix, 250 gram boter en 1 liter water/ongezouten bouillon.
Hoe gebruik je ragoutmix?
Ragoutmix maakt het bereiden van een ragout of kroketten een stuk eenvoudiger. Je hoeft slechts nog wat boter en water of ongezouten bouillon toe te voegen om een professioneel en smakelijk resultaat te bereiken. Voor het bereiden van een ragout gebruik je 150 gram ragoutmix. Daaraan voeg je 100 gram boter en een liter water of ongezouten bouillon toe. Voor de basisvulling van kroketten gebruik je 250 gram van de mix en voeg je daar 250 gram boter en een liter water of ongezouten bouillon aan toe. Een klus waar je weinig tijd aan kwijt bent en een professioneel resultaat mee bereikt.Ingrediënten
TARWEbloem (GLUTEN), zout, SOJA-eiwit, ui, koriander, peper, foelie, nootmuskaat, peterselie
Vegan
Energie | 1306,78 kJ |
Energie | 312,06 kcal |
Vetten | 1,2 gram |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,1 gram |
Koolhydraten | 64,5 gram |
waarvan suikers | 0,9 gram |
Eiwitten | 9,8 gram |
Vezels | 2,2 gram |
Zout | 7,4 gram |