Maak je eigen cheesecake met deze handige cheesecakemix. Meng de ingrediënten zoals aangegeven en geniet binnen mum van tijd van een heerlijke cheesecake zoals je hem nog nooit gegeten hebt!
Recept voor een springvorm Ø 20 of Ø 22 cm
Benodigdheden
- 200 g cheesecakemix
- 320 g roomkaas
- 4 eieren
- 200 ml water
- 75 g slagroom
Benodigdheden voor de bodem
- 150 g Bastognekoeken of mini speculaas
- 60 g roomboter
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 110°C onder- en bovenwarmte of heteluchtoven 100°C.
- Zorg ervoor dat de ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en vet de randen in.
- Verkruimel de koekjes in de keukenmachine.
- Meng de koekkruimels met de gesmolten boter en verdeel dit over de bodem van de vorm. Druk dit goed aan. Dit kan met de bolle kant van een lepel, maar dit gaat nog gemakkelijker met een glas.
- Zet de bodem in de koelkast zodat deze kan opstijven.
- Meng de roomkaas met de mix voor cheesecake en de eieren tot een gladde massa.
- Voeg het water in gedeeltes toe, spatel regelmatig ook even over de bodem van de mengkom.
- Spatel nu ook de slagroom door de mix heen net zo lang totdat er geen klontjes meer te zien zijn.
- Verdeel de mix over de bodem van de springvorm.
- Bak de cheesecake in ca. 100 minuten gaar.
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, soja, lupine, noten, pinda's en sesamzaad.
Ingrediënten
Cheesecakemix 400 gram
- Merk: Street Vibes
- Productcode: Cheesecakemix 400 gram
- Beschikbaar: Op voorraad