Bereidingswijze: Roer de kruidkoekmix in een mengkom. Voeg al roerend vocht toe, dit mag 1,5 kopje water of melk zijn. Vet de bakvorm (cakevorm, 20 cm) in met boter en bestrooi met fijn meel. Breng het beslag over in de bakvorm. Bak de kruidkoek 70-90 minuten matig warm (160 graden) in een voorverwarmde oven. Plaats de bakvorm uit de oven direct omgekeerd op een rooster. Verwijder de vorm na 5 min.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten
TARWEbloem, suiker, rozijnen (SULFIET), oranjesnippers (sinasaappelschil, glucosestroop, suiker, voedingszuur: E120), rijsmiddel, koekkruiden (kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, gember, anijs, laurier, sinasschil, zonnebloemolie, dextrose).
Haegsche Kruidkoek Mix 550 gram
- Productcode: Haegsche Kruidkoek Mix 550 gram
- Beschikbaar: Op voorraad